Čitluk produžio rok za uplatu križeva do kraja lipnja

WhatsApp
Print Friendly, PDF & Email

Povjerenstvo za obilježavanje i uređivanje grobišta iz II. svjetskog rata i poraća sa području općine Čitluk izdalo je obavijest vezano za postavljanje križeva na memorijalnom groblju mira na Bilima.

“Zbog mnogobrojnih upita građana vezano za postupak uplaćivanja za križeve na memorijalnom groblju Mira na Bilima Povjerenstvo iz općine Čitluk je stupilo u kontakt s izvođačima radova sa kojima je dogovoreno da svi oni koji budu uplatili za križ svog pokojnika i do kraja lipnja za iste će se stići postaviti križ do naredne mise na Bilima posvećene žrtvama koja će se održati 21.08.2021. god.

Naravno i iza tog datuma će se i dalje moći uplaćivati za križeve koji će biti postavljani naknadno sukladno tehničkim mogućnostima izvođača.

Projekt se nastavlja sa postavljanjem križeva na dijelu groblja koji je namjenjen za križeve za žrtve s područja općine Čitluk.” – priopćeno je.

Na web stranici Čitlučki žrtvoslov možete pronaći popis žrtva s područja Brotnja, način kako uplatiti križ kao i popis do sada uplaćenih križeva.