Do kraja lipnja moguće izvršiti uplatu za križ koji će biti blagoslovljen 21.8.2021. godine

WhatsApp
Print Friendly, PDF & Email

Zbog iznimnog interesa za postavljanje križeva za žrtve Drugog svjetskog rata i poraća na memorijalnom groblju Mira na Bilima, ovim putem obavještavamo širokobriješku javnost da će se do ovogodišnje proslave koja je 21. kolovoza, postaviti svi križevi za koji bude izvršena uplata do kraja lipnja.

S današnjim danom je uplaćeno 318 križeva i oni će biti postavljeni i blagoslovljeni prigodom ovogodišnje proslave. Naravno, za svaku uplatu poslije ovog nadnevka ostaje obveza postavljanja križa do proslave u kolovozu iduće godine.

Informacije gdje i kako uplatiti sredstva za izradu križeva mogu se dobiti svakog radnog dana na porti gradske uprave, ili u uredu br. 10, drugi kat od 9:00 do 11:00 sati. Također, informirati se možete i na broj tel. 039/702-822, ili na e-mail: siroki.poug@gmail.com.

Sve dodatne informacije o postavljanju križeva na Groblju mira – Bile, radu Povjerenstva za grobišta Široki Brijeg možete naći i na portalima: www.grobljemira.infowww.sirokibrijeg.ba (prozor – Povjerenstvo).